BYR logo. BYR - en del af Kuben Management

BYGHERRERÅDGIVNING

Bygherrerådgivning kræver viden og knowhow og bør varetages af fagfolk. Hos BYR sikrer vi dig en kyndig og pålidelig bygherrerådgivning – hver gang!

Fakta om bygherrerådgivning

Korrekt og kyndig bygherrerådgivning er en altafgørende faktor for, at et byggeprojekt gennemføres med succes, og det er uanset, om der er tale om store eller mindre byggeprojekter.

Hos BYR sikrer vi dig, at byggeprojektet kommer godt fra start, og samtidig styrker vi selve byggeprojektet ved at yde en effektiv processtyring, projektledelse og overvågning.

I eventuelle konfliktsituationer vil vi naturligvis også træde til og sørge for løsninger og kontinuerlig fremdrift.

Vi yder personlig bygherrerådgivning

Vi lægger stor vægt på, at du som kunde altid modtager en både kompetent, engageret og ikke mindst personlig byggerådgivning fra os. Vi tager udgangspunkt i dine individuelle ønsker og behov, så resultatet af samarbejdet altid vil være en fusion af dine visioner og vores erfaring og professionalisme.

Udover bygherrerådgivning udfører vi også tilstandsrapporter samt energimærkning af bolig- og erhvervsejendomme.

Få et tilbud på bygherrerådgivning

Er du interesseret i kyndig bygherrerådgivning? Kontakt Bygherrerådgiver og Afdelingsleder Henning Backe på tlf. 61 24 42 63 eller ring til os direkte på tlf. 70 11 45 01 og få et uforpligtende tilbud på bygherrerådgivning.