BYR logo. BYR - en del af Kuben Management

BYGNINGSRENOVERING

Bygningsrenovering fra A-Z der sikrer dig god byggeteknisk og juridisk rådgivning. Få 100% gennemsigtighed og bygningsrenovering der holder.

Bygningsrenovering er vores speciale

Hos BYR har vi specialiseret os i bygningsrenovering, hvilket vil sige renovering af bygninger. Vi har stor erfaring med bl.a. tagudskiftninger, vinduesudskiftninger og facaderenoveringer.

Når du skal renovere dine bygninger, kan vi være behjælpelige med at du hele tiden er på forkant med, hvor byggeriet er i processen, og hvad det vil koste. Fra start modtager du et budget og en tidsplan over renoveringsprojektet, vi følger bygningsrenoveringen tæt og kan på den måde sikre dig at entreprenøren overholder både tid, økonomi og kvalitet.

Ud over bygningsrenoveringer udarbejder vi tilstandsrapporter hvor der vil være et budget og en tidsplan, så du kan se hvornår vi anbefaler at udskifte forskellige bygningsdele, og hvad en udskiftning vil koste i forbindelse med bygningsrenovering af din ejendom.

Vi lave vores tilstandsrapporter så udførligt som muligt. Vi gennemgår systematisk hele bygningen fra kælder til kvist og giver dig et komplet overblik over bygningens tilstand.

Bygningsrenovering – derfor skal du vælge os!

Når du vælger BYR som rådgiver til bygningsrenovering, er du sikker på at få god byggeteknisk og juridisk rådgivning i forbindelse med renovering af din ejendom.

Vi har desuden stor erfaring med at indgå entreprisekontrakter, så du er sikret, at alt er nedskrevet og dokumenteret, inden en decideret bygningsrenovering igangsættes.

Vi sørger desuden for at indhente priser fra forskellige håndværkere, så du kan være sikker på at få den bedste pris og den mest kvalificerede arbejdskraft. Når holdet af håndværkere er i gang med bygningsrenoveringen, fører vi løbende tilsyn med deres arbejde, for at sikre at de leverer de aftalte ydelser og den entrerede kvalitet til den kontraherede pris.

Ønsker du at høre mere om bygningsrenovering?

Ring og høre mere om bygningsrenovering på telefon +45 70 11 45 01.

Du er også altid velkommen til at skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du står og skal renovere en ejendom eller bare er interesseret i at høre mere om bygningsrenovering.