BYR logo. BYR - en del af Kuben Management

ENERGIMÆRKNING

Energimærkning af huse, andelsboliger og andre ejendomme. Få markedets bedste pris på energimærkning hos BYR GRUPPEN.
Energimærkning har som udgangspunkt til formål at hjælpe boligkøbere og lejere med at finde ud af, hvor dyr ejendommen samlet set vil være at opvarme, før der skrives under på købsaftalen eller lejeaftalen.

Dernæst er det formålet med en energimærkning at give både sælger og køber eller ejer og lejer et værktøj til at få overblik over, hvilke energimæssige forbedringer der er rentable at gennemføre.

Energimærkning er et lovkrav i Danmark

I sommeren 2010 blev det et krav, at energimærket skal være en del af salgsmaterialet. Dvs. at ejendomme ikke må sættes til salg uden et gældende energimærke. Desuden skal ejendomsmægleren annoncere ejendommens energimæssige status. Det krav vil automatisk få ejendomsmægleren til at fremme energirigtige boliger i salgsmaterialet.

Alle ejendomme skal energimærkes ved salg. Vi står gerne til rådighed med rådgivning og vejledning om energioptimering af din ejendom. Vi kan også tage termografiske billeder af din ejendom, så du på den måde kan se, hvor der mangler isolering.

Pris på energimærkning?

Hvis du ønsker et tilbud og en pris på energimærkning af en ejendom, kan du enten sende en mail til en af nedenstående adresser, eller kontakte os på tlf. nr. 70 26 22 42.

Ønsker du at sende os en e-mail, skal du skrive adressen inkl. postnr. på ejendommen. Hvis der er flere opgange, er det nok bare at skrive adressen på den ene, så finder vi selv resten på BBR og fremsender dig en pris.

Energimærkning det gamle Københavns Amt: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Energimærkning det gamle Roskilde Amt: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Energimærkning det gamle Frederiksborg Amt: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Energimærkning det gamle Vestsjællands Amt: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Energimærkning det gamle Vejle Amt: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Energimærkning det gamle Aarhus Amt: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Energimærkning det gamle Viborg Amt: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Energimærkning Randers og omegn: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Er du i tvivl så send os en mail med ejendommens adresse til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring 70 26 22 42 og du vil snarest modtage et tilbud inkl. pris på energimærkning.