BYR logo. BYR - en del af Kuben Management

STRATEGISK BYGHERRERÅDGIVER TIL SPÆNDENDE OG UDFORDRENDE BYGGEPROJEKTER

Du får indflydelse på projekterne allerede i tilblivelsesfasen for du er med helt fra start sammen med bygherren og følger projektet til dørs. Og så er vi en organisation, som er meget imødekommende i forhold til idéer til udviklingstiltag og løsningsforslag.

Her er muligheden for at:

 • være rådgiver på store projekter fra A-Z og beskæftige dig med økonomi og rammesætning
 • bruge dit projektledergen og få stor indflydelse på vores forretningsudvikling
 • blive en del af en smidig, uformel og professionel organisation, der byder på samarbejde og sparring.

Karriere hos BYR - en del af Kuben Management
Vi har specialiseret os i bygherrerådgivning, byggestyring og udfører en lang række spændende projekter inden for renovering og nybyggeri. Peger dine ambitioner i denne retning? Så står vores stærke rådgivere klar til at modtage dig som en del af teamet.

Bygherrerådgivning fra A-Z
Du kommer til at arbejde med strategisk bygherrerådgivning helt fra idéfasen, lige fra projektet defineres, til byggeriet står færdigt. Vores kunder er primært private investorer i den tunge ende og opgaverne spænder fra teknisk gennemgang af en ejendom - eller ejendomsportefølje - til strategisk bygherrerådgivning på massive projekter. Mere konkret kommer du til at beskæftige dig med:

 • udbudsretslige forhold og kontraktindgåelse mellem bygherren, rådgivere og entreprenører mv.
 • udarbejdelse af budgetter og tidsplaner
 • byggestyring, procesledelse og risikostyring
 • rådgivning i forhold til myndigheder
 • teknisk gennemgang og økonomioptimering.

Et stærkt team med kunderne i fokus
Du bliver en del af et stærkt team, hvor alle er motiveret for at give den bedste rådgivning. Her er kunden 100 % i fokus, og som vores nye rådgiver er det dig, som forstår at opbygge den tætte relation og sørge for, at bygherren føler sig i trygge hænder helt fra start. Vi har et tæt samarbejde og arbejder i teams for at få det bedste resultat. Her hersker en uformel tone og organisationskultur, som danner rammen om et godt, kollegialt sammenhold.

BYR er en del af Kuben Management, men vi er fortsat i vækst, og i fællesskab opbygger vi vores kultur. Det får du mulighed for at være en del af – her får du frie tøjler til at præge både opgaverne, din stilling og organisationen

Stærk teknisk profil med god forståelse for tal
Du er fagligt stærk, og da vi er med fra det allerførste, og du er en del af rammesætningen, er det nødvendigt, at du også forstår dig på både på byggeprocesser, men også tal og økonomi.

 • Du er uddannet bygningsingeniør, bygningskonstruktør, arkitekt eller tilsvarende.
 • Du er vant til at arbejde med kontrakter og styring af aftaler f.eks. i forhold til entrepriser (AB 92, ABT 93 og ABR 89).
 • Du har forståelse for hvordan et byggeprojekt er skruet sammen og kender økonomien bag
 • Du har flair for rådgivning og kommunikerer troværdigt og tydeligt.
 • Du forstår at sætte kunden i fokus, trives blandt beslutningstagerne og formår at skabe tætte og trygge relationer.

Hos BYR ønsker vi flere dygtige folk. Er du dygtig, og kan du dit fag, sætter jeg faktisk kun ét krav og det er, at du vil blive ved med at udvikle dig og give af dig selv.

Lyder stillingen som det næste skridt i din karriere?
Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte afdelingsleder Henning Backe på tlf. 61 24 42 63.

Vi afholder samtaler løbende, så send CV og ansøgning hurtigst muligt og senest den 30. november 2018 til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Tiltrædelse er snarest muligt, dog venter vi naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.