BYR logo. BYR - en del af Kuben Management

RENOVERING AF BOLIGFORENINGER – ANDEL, EJER OG ALMENNYTTIG

BYR har specialiseret sig i bygningsrenovering fra A-Z. Vi sikrer dig en god byggeteknisk og juridisk rådgivning med 100 % gennemsigtighed.

Bygningsrenovering

Vi har stor erfaring med bl.a. tagudskiftninger, vinduesudskiftninger og facaderenoveringer. Vi har desuden stor erfaring med at indgå entreprisekontrakter, så du er sikret, at alt er nedskrevet og dokumenteret, inden et renoveringsprojekt igangsættes.

Vi sørger desuden for at indhente priser fra forskellige håndværkere, så du kan være sikker på at få den bedste pris i forhold til budgettet og den mest kvalificerede arbejdskraft. Når holdet af håndværkere er i gang med bygningsrenoveringen, fører vi løbende tilsyn med deres arbejde for at sikre, at de leverer de aftalte ydelser og den entrerede kvalitet til den kontraherede pris.

Procesledelse af bygningsrenovering

Når du står over for et renoveringsprojekt kan BYR via professionel og effektiv procesledelse sikre, at du hele tiden er på forkant med, hvor byggeriet er i processen, og hvad det vil koste. Ved projektets begyndelse udarbejder BYR et budget og en tidsplan, som også er de vigtigste værktøjer i styring af projektet. Ved hjælp af budget, tidsplan og overholdelse af disse kan vi sikre dig, at entreprenøren overholder både tid, økonomi og kvalitet.

Tilstandsrapporter og vedligeholdelsesplaner

BYR tilbyder endvidere at udarbejde tilstandsrapporter og vedligeholdelsesplaner. En tilstandsrapport er et øjebliksbillede af en bygnings tilstand, hvor en vedligeholdelsesplan er en plan over fremtidige renoveringsprojekter, som, hvis de bliver gennemført, sikrer en velholdt bygning. Vi udarbejder et budget og en tidsplan, så du kan se, hvornår vi anbefaler at udskifte forskellige bygningsdele, og hvad en udskiftning vil koste i forbindelse med bygningsrenovering af din ejendom.

Vi udfærdiger vores tilstandsrapporter og vedligeholdelsesplaner så udførligt som muligt. Vi gennemgår systematisk hele bygningen fra kælder til kvist og giver dig et komplet overblik over bygningens tilstand.

Ønsker du at høre mere om bygningsrenovering?

Ring og hør mere på tlf.: telefon +45 70 11 45 01 eller send os en e-mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..